Dragsvägen 12

  • 16 980 000 kr / Budstart
  • 6 rok
  • 257 kvm + 120 kvm
  • 3 269 Kvm Tomt

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Denna fastighet erbjuder en personlig planlösning som är perfekt för den kräsne bostadsägaren. I bostaden kan du skapa flera trivsamma miljöer och anpassa hur du använder rummen beroende på dina behov. Balkonger och altaner i flera väderstreck ger dig möjlighet att njuta av vackra soluppgångar och solnedgångar medan du känner den friska havsbrisen. Det sociala och öppna utrymmet på entréplan gör huset till en perfekt plats för att umgås med familj och vänner.

För den matlagningsintresserade finns här rymliga kök och matlagningsmöjligheter, både inomhus och utomhus. Från köket når du en trivsam mindre källare som passar som vinkällare. Och för att ytterligare förhöja din livsstil finns en pool med en mysig angränsning där du kan koppla av och njuta av solen.

Beläget inom gångavstånd från Gottskärs hamn, har denna bostad ett utmärkt läge för de som uppskattar närheten till restauranger och dagsaktiviteter. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en unik kombination av bekvämlighet och charm, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig som söker det bästa av allt.
Dragsvägen 12 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt