Mäklare / VD ESNY Göteborg

Daniel Sülla

Daniel Sülla - Team ESNY
Daniel Sülla - Team ESNY

”Flyget har tränat mig i ledarskap”


Med en bakgrund som pilot och säljare rattar han posten som VD, regionchef och mäklare på Göteborgskontoret.

Tanken var att Daniel skulle tillbringa sitt arbetsliv tusentals meter ovanför marken. Men efter några år i cockpit saknade Daniel kontakten med människor. Han fastnade för yrket som mäklare och att guida människor genom en av livets största affärer. Till hans stora glädje och stolthet har han också gets möjligheten att driva kontoret i Göteborg och ta det till nya höjder!

Vad betraktar du som din största prestation?
– Att ha lyckats så bra med min mäklarprestation på tre och ett halvt år att jag får driva ESNY:s Göteborgskontor. ESNY har ju alltid varit ett unikt varumärke med mäklare som är hjältar i sin bransch. De ligger i framkant, har en jävlar anamma, struntar i vad de andra gör och går sin egen väg. Det känns väldigt kul att få vara en del av det.

Vilken nu levande person beundrar du mest?
– Arnold Schwarzenegger. Kanske ett lite oväntat val, men han gav sig fan på att lyckas. Han har blivit kritiserad och fått höra ”det kommer du aldrig att fixa” under många olika faser i hans karriär. Men han har lyckats förverkliga sina drömmar och delat med sig av sin tid och sitt engagemang längs vägen, inte minst till människor med funktionshinder som talesman för Special Olympics.

Vad är det lyxigaste som du unnar du dig själv då och då?
– En teknikpryl. Jag är väldigt intresserad av teknik, särskilt i kategorin TV och hemmabiosystem, men min senaste investering är en 3D-skrivare. Jag har planer på att skriva ut en robotarm, sen får jag se vad jag kan använda den till.

Var finns det bästa kaffet i Göteborg?
– På Alkemisten. Det är ett café på Hisingen som tillverkar veganska fikasaker som är fruktansvärt goda. Det mesta görs från grunden och för hand. Personalen är kunniga kring det med de håller på med och sånt imponerar alltid på mig.

Har du någon hemlig talang?
– Jag kan spela munspel och har gjort det i ett band, Hometown Mojo i min hemstad Borås. De finns fortfarande men är inte riktigt lika bra som när jag var med, haha.

Vad är din största styrka som mäklare?
– Jag är bra på organisation, ledarskap och teambuilding, det har jag med mig från flyget. Jag är duktig på siffror, på att göra en god analys och sätta en spelplan för försäljningen.

Vilken del i försäljningsprocessen tycker du är den roligaste?
– Intagsmötet. Det är då jag får tändningen – nu jävlar ska vi visa alla i det här området att vi är bättre än alla andra. Jag har vunnit kundens förtroende och det gör mig otroligt taggad.

Daniels objekt underhand
Hjuvik
  • 300 kvm
  • Bästa tänkbara materialval
  • "Endless" pool samt SPA-bad
  • Design i världsklass av Gert Wingårdh
  • 7 rok
Underhand Hjuvik 300 kvm, Bästa tänkbara materialval, "Endless" pool samt SPA-bad, Design i världsklass av Gert Wingårdh, 7 rok Alla Underhandsobjekt