Viktor Rydbergsgatan 16

  • 35 000 000 kr / Budstart
  • 7 rok
  • 324 kvm
  • 9 180 kr/mån
  • 2 och 3 av 3 EJ HISS

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Göteborgs mest eftertraktade obelånade bostad för dig med höga krav!

Villa Forsberg, en imponerande fastighet med anor från 1916, byggdes åt konsul Forsberg efter ritningar av de framstående arkitekterna Arvid Bjerke och R.O. Swensson. Under 1950-talet blev villan hem åt skeppsredaren Dan-Axel Boström, vilket ytterligare understryker byggnadens historiska och kulturella betydelse.

Villan är fördelad på två rymliga våningsplan och erbjuder en generös boyta. Kökets moderna design från Poggenpohl kompletteras av exklusiva vitvaror från Gaggenau, vilket gör det till ett paradis för matlagningsentusiaster. Från villan har man en fantastisk utsikt över hela centrum, vilket ger en känsla av att vara mitt i händelsernas centrum samtidigt som man kan njuta av en privat och avskild tillvaro.

På översta våningsplanet finner man välvda fönster som inte bara släpper in rikligt med ljus, utan också ger en unik karaktär åt bostaden. Till villan hör även en egen uteplats, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under varma sommarkvällar.

Praktisk bekvämlighet är också väl omhändertagen med två egna parkeringsplatser bakom en grind som enkelt öppnas med fjärrkontroll. För den teknikintresserade finns en media central som styr både ljud och ljus i hela bostaden, vilket ger en modern och lyxig boendeupplevelse.

Sammanfattningsvis är Villa Forsberg en magnifik fastighet som kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter, vilket gör den till ett drömboende för den som värdesätter både stil och funktion.
Viktor Rydbergsgatan 16 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@esny.se

Kontakt