Vasagatan 4

  • 12 600 000 kr / Budstart
  • 7 rok
  • 199 kvm
  • 8 093 kr/mån
  • vån 2 av 4 HISS

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Denna genomgångslägenhet, belägen på den anrika Vasagatan, erbjuder en rymlig och flexibel planlösning som anpassar sig efter olika livsstilar. Välkomnande och imponerande är nyckelorden när man kliver in genom dörren till denna sekelskiftesvåning. Den höga takhöjden skapar en känsla av rymd och ger utrymme åt det vackra ljuset som strömmar in genom de stora fönstren. Här finns gott om förvaringsutrymmen, vilket underlättar för den organiserade vardagen.
En unik fördel är närvaron av en hiss som tar dig direkt till lägenheten. Detta inte bara ger en känsla av exklusivitet utan också en praktisk lösning särskilt för dem med höga krav på bekvämlighet. Lägenheten har två badrum och en extra gäst-WC vilket minimerar stress på morgon och kväll.
Att bo här är att bo på bekvämt avstånd från allt du kan önskas göra i Göteborg och vill du ta dig utanför stadskärnan är pendlingsmöjligheterna med buss och spårvagn bästa möjliga. Missade jag att säga att det tack vare läget på gatan nästan alltid finns extra gästparkeringar.
Varmt välkommen på visning!
Vasagatan 4 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@esny.se

Kontakt