Sportpalatset

  • 7 rok
  • 300 kvm
  • 8 468 kr/mån
  • Penthouse

Ansvarig Mäklare Niklas Berntzon Mobil 076-889 97 80 Email niklas@esny.se

Assistent William He Mobil 073-650 56 78 Email william@esny.se

Högst upp i landmärket ”Sportpalatset” ligger Stockholms kanske mest unika bostad.

Tornet och bostaden inhyste tidigare en ateljé åt konstnären Bruno Liljefors. I fastigheten låg även tidigare den legendariska ”Polar studios”.

Bostaden löper över de fyra översta våningsplanen i byggnaden (300 kvm boa), med start från planet med de runda fönstren hela vägen upp, till och med utsiktstornet på toppen av byggnaden, med en utsikt över hela Stockholm. Runt båda de mellersta våningsplanen löper terrasser med utsikt i 360 grader och en sammanlagd yta om ca 160 kvm. Hissen går hela vägen upp till ditt privata våningsplan, garage finns i huset samt en hiss inne i själva bostaden mellan våningsplanen, så vi vågar slå vad om att du aldrig satt din fot i något liknande i Stockholm.

Bostaden har vackra detaljer, extremt ljusflöde och en otrolig utsikt men är i behov av en total renovering/byte av badrum, kök etc. för att uppnå dess fulla potential. Du kan därför helt skamlöst skapa ditt eget drömboende utan att känna att du betalar för en renovering någon annan har gjort.

Benstommen är ”perfekt” resten är upp till dig.

ESNY har låtit byggentreprenören ”Lindblad & Partners” i samarbete med arkitekt Fritz Halvorsen ta fram idé och designskisser för hur bostaden skulle kunna bli. (Renderingarna skall enbart ses som förslag och idéer på hur du kan utforma bostaden) Våningen säljs i sitt nuvarande skick och all kostnad för renovering tar köparen själv. ”Lindblad & Partners” har en god historik av liknande designprojekt. Kontaktvägar för idé och prisförslag delas vid önskemål.

Föreningen är skuldfri med en rejäl kassa. Utöver värme, vatten och basutbud kabel-tv ingår även bredband och bostadsrättstillägget till hemförsäkring i avgiften.
Sportpalatset Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Niklas
Berntzon

Vill du veta mer kontakta mig på 076-889 97 80 eller niklas@esny.se

Kontakt
Assistent William
He

Vill du veta mer kontakta mig på 073-650 56 78 eller william@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt