Sörhallstorget 25

  • 9 480 000 kr / Budstart
  • 4 rok
  • 130 kvm
  • vån 6 av 6 HISS

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Biträdande Mäklare Izabella Fawaz Mobil 070-735 06 00 Email izabella@esny.se

På den högsta våningen i en mycket populär förening finner man en sensationell vy över omgivningen. Utsikten sträcker sig över centrala Göteborg och det glittrande vattnet som omger Eriksbergskajen. Härifrån kan man bland annat se Eriksbergskranen, hamninloppet och alla de båtar och färjor som rör.
En av husets mest framstående egenskaper är den generösa balkongen som sträcker sig längs hela längden av fasaden. Med gott om plats för utemöbler och växter blir balkongen en oas för avkoppling och social samvaro. Oavsett om det är för att njuta av morgonkaffet eller för att bjuda in vänner till en sommarkväll, erbjuder balkongen en extraordinär atmosfär. Dessa lägenheter är kända för sin flexibla planlösning som möjliggör anpassning efter individuella behov och önskemål. De stora ytorna skapar en känsla av rymd och luftighet, vilket ger utrymme för personlig utformning och kreativitet. Med möjligheten att skapa olika rumskonfigurationer blir bostaden en idealisk plats för både familjer och enskilda som värdesätter flexibilitet och mångsidighet.
För dem som uppskattar bekvämlighet adressen flera garage och parkeringsmöjligheter att välja mellan. Att ta sig hit går även lätt med buss och båten som tar dig till och från Stenpiren i centrala Göteborg.
Sörhallstorget 25 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@esny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Izabella
Fawaz

Vill du veta mer kontakta mig på 070-735 06 00 eller izabella@esny.se

Kontakt