Projekt

Trident Row

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Biträdande Mäklare Christopher Magnusson Mobil 073-506 57 06 Email christopher@esny.se

Projektet Trident Row är ett prestigeprojekt från byggherren CA fastigheter som myntat namnet på stadsdelen Lomma Norra. Vi har fått möjligheten att hålla i försäljningen av dessa kanalvillor där varje detalj är noga utvald och präglas av modern elegans. Arkitekten som ligger bakom, FOJAB, har tagit vara på det vattennära läget och lyft platsens historia och Lommas naturliga färgpalett. Materialvalen är genomgående av högsta kvalitet. Ytterdörr från Bovalls dörrbyggeri i Bohuslän, kök från Kvänum med moderna vitvaror, hemautomatisering, mathiss mellan de tre våningsplanen och för att skapa rymd i vardagsrummet har industriglaspartierna kombinerats med en takhöjd på nästan 6 meter. Detta är några av de designval som sällan återfinns men som är naturliga val i dessa bostäder.

Den privata bryggan har direktkontakt med kanalen och ett ungefärligt vattendjup på 1,5 meter precis vid bryggkanten. Möjlighet att montera en båthiss finns också. Alla delar av din kanalvilla är privata och på husets terrass som nås från plan tre har du ett fritt läge och bra med solljus. I anslutning till terrassen på 46 kvm finns även en designad bastu, en SPA-del och taket är förstärkt för att kunna bära en Jacuzzi.

Sju kanalvillor bildar tillsammans Trident Row. Mycket är lika, men det finns skillnader både i detaljer och planlösning. Vilken kanalvilla är din?

    Intresseanmälan Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snart med mer
    information om projektet och säljstart.