Smedjegatan 3

  • 6 580 000 kr / Budstart
  • 3 rok
  • 100 kvm
  • 5 982 kr/mån
  • VÅN 2 av 5 HISS

Ansvarig Mäklare Izabella Fawaz Mobil 070-735 06 00 Email izabella@esny.se

En fantastisk chans till en stor sekelskiftes - 3:a Inom Vallgraven med flexibel planlösning som måste ses! En generös takhöjd på 3.7 m och stora fönsterpartier med djupa fönsternischar i italiensk sten! Här har man en ständig känsla av rymlighet och ett frigivande ljusinsläpp hela dagen. Här finns också möjlighet till stor matplats för familjemiddagarna. Med balkong i kvällssolläge, nya vitvaror i ett rymligt kök med köksö och ett helt renoverat badrum med egen tvättavdelning är det bara att bekvämt flytta in.
Ni bor i en stabil förening med god ekonomi som tar väl hand om fastigheterna och har sedan 2002 genomfört stora underhåll såsom stambyte och takrenovering.

I det lugna området finns Göteborgs äldsta hus Kronhuset och populära Kronhusbodarna där du kan njuta av konst, choklad och nytillverkad design av lokala hantverkare. En kort promenad bort finns Nordstan där man hittar alla butiker och mataffärer man behöver samt med bekvämt avstånd till Göteborg central för kollektiva kommunikationer.
Smedjegatan 3 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Izabella
Fawaz

Vill du veta mer kontakta mig på 070-735 06 00 eller izabella@esny.se

Kontakt