Sjöfartsgatan 6

  • 3 rok
  • 71 kvm
  • 4 570 kr/mån

Ansvarig Mäklare Fredrik Magnusson Mobil 076-276 26 74 Email fredrik.magnusson@esny.se

Biträdande Mäklare Henrik Silver Mobil 070-740 00 80 Email henrik.silver@esny.se

Nu har du äntligen chansen att bli stolt ägare till detta väldesignade boende som verkligen känns som hemma från första stund.

Interiören präglas av en luftig och ljus atmosfär med ljusa väggar och tak, samt stilfulla materialval. De stora glaspartierna i grått utförande leder ut till de båda balkongerna, en mot gatan och en mot gården - vilket skapar en härlig koppling till omgivningen. Köket är specialritat av det erkända designteamet hos Oscar Properties och genomsyras av en avskalad ateljé-/verkstadskänsla. Badrummet är elegant med gedigna materialval i mjuka färger. När våren och sommaren närmar sig förlängs umgängesytorna av de dubbla balkongerna, perfekta för att njuta av solen, grilla och koppla av.

Föreningen Brf Båtturen 1 är stabil och äger marken där bostaden ligger. Huset är ritat av den prisbelönta arkitektbyrån Hultman Part Vog. Som medlem i Brf Båtturen 1 har du tillgång till en imponerande inhouse-service inklusive gym, spa, festlokal, biosalong och lekrum för barnen. Dessutom finns möjlighet att nyttja föreningens egna övernattningslägenhet, och för hundägare finns till och med ett "hundspa".

Området kring bostaden är fantastiskt med närhet till kanalen och Hamnbassängen, vilket ger en underbar utomlandskänsla under sommarmånaderna. Skanstull och Södermalm nås på endast 10 minuters promenad längs vattnet, och runt omkring finns allt från bra kommunikationer till trevliga restauranger och grönområden för den friluftsintresserade.

Välkommen till detta exklusiva och omtalade koncept - ett hem utöver det vanliga. Missa inte chansen att uppleva denna unika bostad - snart ute till försäljning.
Sjöfartsgatan 6 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Fredrik
Magnusson

Vill du veta mer kontakta mig på 076-276 26 74 eller fredrik.magnusson@esny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Henrik
Silver

Vill du veta mer kontakta mig på 070-740 00 80 eller henrik.silver@esny.se

Kontakt