Saltsjövägen 3G

  • 4 rok
  • 142 kvm + 48 kvm
  • 361 Kvm Tomt

Ansvarig Mäklare Henrik Silver Mobil 070-740 00 80 Email henrik.silver@esny.se

Genom stora fönster och fönsterdörrar strömmar ett härligt ljus in året runt, och på sommaren värms de generösa uteplatserna upp av den sköna kvällssolen. Från entrén leder en trappa ner till bryggor, båtplatser och badmöjligheter vid Pålnäsviken.

Bostaden ligger på bästa gavelläge i området och sträcker sig över två plan med generösa sociala ytor på entréplanet och en mysig sovrumsavdelning på nedre planet. (Med egen ingång) Ljus ekparkett pryder golven genomgående och vattenburen golvvärme sprider behaglig värme på båda planen. En energieffektiv eldstad i vardagsrummet skapar extra mys under kyliga dagar. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och separeras av en praktisk bardisk. Perfekt för läxläsning för barnen eller fördrink för gästerna. Köket är rymligt med gott om plats för matlagning och förvaring. Vinkyl håller vinet i lagom temperatur.

I direkt anslutning till huset finns ett varmt garage om 25 kvm. Parkering är möjlig antingen i garaget, utanför entrén eller vid en separat parkeringsplats i backen upp.

Vid Pålnäsviken har man tillgång till medlemskap i badbrygga med bastuhus och festlokal samt båtplats. Med fastigheten följer även ett medlemskap i den privata tennisklubben, Sjöuddens Tennisklubb.
Området erbjuder också vacker natur för promenader och flera restauranger som är öppna året runt, samt den populära sommarkrogen "Holmen" på Badholmen inom gångavstånd. Läget är öppet och fritt med närhet till Saltsjöbanan för pendling, skolor, dagis och sommaraktiviteter som tennis och segling.

Huset är för närvarande uthyrt. Vi planerar att fota interiört och ha visningar i början av Augusti. Den 26 maj kl 15:00-15:45 har vi en förhandsvisning. Kontakta mäklaren om ni önskar att komma.

Henrik Silver
0707400080
henrik.silver@esny.se
Saltsjövägen 3G Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Henrik
Silver

Vill du veta mer kontakta mig på 070-740 00 80 eller henrik.silver@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt