Norra Stationsgatan 64B

  • 3 995 000 kr
  • 2 rok
  • 44.5 kvm
  • 3 380 kr/mån

Ansvarig Mäklare Niklas Wendell Mobil 073-055 60 11 Email niklas.wendell@esny.se

Välkommen till kvarteret Haga Boulevard och föreningen Brf Haga Venue där du bor med en helt egen uteplats mot föreningens innergård samt fönster i två väderstreck. Uteplatsen är hela 9 m² enligt uppgift från bostadsutvecklaren Nordr.

Livet i kvarteret Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. Här finns helt enkelt mycket för alla, oavsett ålder och intresse. Norra stationsgatan som du skulle kunna kalla din hemmagata, förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans breda utbud av kultur och nöjen.

Bostadsutvecklaren Nordr tagit fram projektet Haga Boulevard med en tydlig inriktning mot funktionalitet, kvalitet och ett modernt tankesätt. De har med välkända arkitekten Fredrik Castilla, Fransroy AB, har skapat ett boende med eleganta och exklusiva material som är valda med stor omsorg.

Garage kommer finnas tillgängligt för boende i föreningen. Som medlem i föreningen har ni även tillgång till en grönskande innergård med ett härligt orangeri, cykelförråd samt ett källarförråd tillhörande bostaden.

För mer information vänligen besök:
nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/haga-boulevard/till-saluR Ä N T E G A R A N T I - N O R D R
När du förvärvar denna bostad skyddas du mot kommande räntehöjningar som slår igenom i höjda månadsavgifter. Med Nordrs räntegaranti garanteras föreningen en ränta på 3.25% på sina lån. Detta skyddar till stor del köpare från den räntehöjning som redan skett samt från framtida räntehöjningar under garantiperioden som gäller i tre år från första tillträde.

Norra Stationsgatan 64B Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Niklas
Wendell

Vill du veta mer kontakta mig på 073-055 60 11 eller niklas.wendell@esny.se

Kontakt