Michael Löfmans gata 3

  • 20 000 000 kr / Budstart
  • 11 rok
  • 353 kvm + 124 kvm
  • 503 Kvm Tomt

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@esny.se

Välkommen till kvarterets äldsta och mest charmiga, ritat av den välkände arkitekten Alfred Hellerström. Detta anrika enfamiljshus erbjuder en blandning av historisk charm och modern bekvämlighet.
Huset är för närvarande inrett som ett enfamiljshus men är smart förberett för att enkelt kunna omvandlas till tre eller fem lägenheter. Detta gör det till ett perfekt val för den stora familjen, generationsboendet, eller för dig som söker en investeringsmöjlighet.
Framsidan av huset har en vacker stenläggning som harmoniserar med Helsingborgs stadsestetik, vilket ger en elegant och tidlös känsla. Den lättskötta innergården är en oas av grönska med välplanerade planteringar och en egen boulebana – perfekt för avkopplande stunder och sociala aktiviteter.
Huset har genomgått en totalrenovering där varje yta, både inomhus och utomhus, har blivit omsorgsfullt uppdaterad. Harmoniska färgval pryder väggarna och varje badrum har en unik färgsättning som skapar en spännande och intressant atmosfär i varje lägenhet.
Detta hem erbjuder inte bara fantastiska boendemöjligheter utan också en historisk känsla som är svår att hitta. Med sitt centrala läge i Helsingborg har du nära till stadens alla bekvämligheter och attraktioner.
Missade inte chansen att förvärva detta unika och vackert renoverade hem. Kontakta oss idag för en visning!
Michael Löfmans gata 3 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt