Klubbvägen 22

  • 16 000 000 kr
  • 4 rok
  • 177 kvm
  • 4 533 Kvm Tomt
  • Visning Sön 2/6 kl 16.00 – 16.45 För bästa service anmäl dig på Esny.se

Ansvarig Mäklare Henrik Silver Mobil 070-740 00 80 Email henrik.silver@esny.se

Med en strålande och vidsträckt utsikt över Baggensfjärden, är denna skärgårdsoas en plats med enorm potential. Belägen högt och skyddad från insyn, här kan du njuta av enastående panoramautsikt och solsken hela dagen. Fantastiska solnedgångar som färgar himlen över Baggensfjärden och det historiska Saltsjöbaden, med det anrika Grand Hotel och det klassiska kallbadhuset som blickfång.

Tomten ner mot havet består av olika nivåer, vilket ger er möjlighet att forma er egen prägel. Kanske en infinitypool för den som önskar. En trappa leder ned till vattnet och den egna brygganläggningen. Läget är utan tvekan ett av Älgös bästa.

På fastigheten finns för närvarande ett hus med året-runt-standard om 177 kvadratmeter som byggdes 2019. Handelshögskolan fick fastigheten testamenterad till sig av Järnvägsaktiebolaget Stockholm-Saltsjön år 1937. Tanken var att det skulle fungera som ett "sporthem" för medlemmarna i Handelshögskolans studentkår. Huset har flitigt använts av studenter, och det är möjligt att de flesta som gått på Handelshögskolan har någon gång har besökt platsen. Den har använts som gemensamhetslokal och har en lång historia med många minnen och anknutningar för många.

Klubbvägen är en lugn återvändsgata som ligger i början av Älgö, cirka 30-35 minuter med bil från city. Nära till Solsidans station för pendeltågstrafik in till stan.

På Älgö finns härliga grönområden för avkopplande promenader och möjligheter till båtliv och bad inom bekvämt gångavstånd. Med båt tar du dig enkelt ut i skärgården. Utöver båtlivet finns ett brett utbud av aktiviteter såsom golf, tennis, skridskoåkning och utförsåkning. I Saltsjöbaden finns även simhall och idrottsplats. Fastigheten är belägen i början av Älgö med närhet till Solsidan, där Saltsjöbanan har sin anslutning och där det finns en trevlig kvarterskrog. I närheten av Solsidan ligger den populära och barnvänliga Violbadet vid Vårgärdssjön. Nära finns även det omtyckta Erstaviksbadet med både sandstrand och klippor. Vid Solsidan finns Tuvans förskola samt Saltsjöbadens samskola, som båda har bekvämt avstånd från Älgö.

Bifogat finns dokument gällande detaljplan samt info från kommunen.
Klubbvägen 22 Välkommen på visning! Sön 2/6 kl 16.00 – 16.45 För bästa service anmäl dig på Esny.se Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Henrik
Silver

Vill du veta mer kontakta mig på 070-740 00 80 eller henrik.silver@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt