Jungfrugatan 64

  • 2 rok
  • 45 kvm
  • 1 108 kr/mån
  • 1 av 5 TR HISS

Ansvarig Mäklare Fredrik Magnusson Mobil 076-276 26 74 Email fredrik.magnusson@esny.se

Biträdande Mäklare Filip Söderlindh Mobil 070-966 65 26 Email filip.soderlindh@esny.se

SKULDFRI FÖRENING - NYRENOVERAD - LÅG AVGIFT
Välkommen till Jungfrugatan 64! Här presenterar vi stolt en välplanerad och stilfull lägenhet med två rum, där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo med smarta materialval och högkvalitativa detaljer.

Vid entrén möts du av en välkomnande hall som erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter i form av garderober. Här finns också plats för avhängning och det stilrena klinkergolvet adderar en touch av elegans.

Det moderna köket är en sann höjdpunkt med sin utrustning och design. Med gott om arbetsytor och smart förvaring i skåpsluckorna är det en glädje att laga mat här. Maskinparken består av kyl/frys, häll ugn, micro, diskmaskin och fläkt i rostfritt utförande, medan spotlights i taket skapar en behaglig atmosfär. Klinkergolvet fortsätter även här och bidrar till en enhetlig känsla i hemmet.

Det luftiga och ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och middagar med vänner. Stora fönster öppnar upp mot en härlig innergård, och det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober. Trägolvet skapar en varm och inbjudande atmosfär som kompletterar det ljusa ytskiktet perfekt.

I det mysiga sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och en rogivande utsikt mot innergården som bjuder in till avkoppling. Badrummet är stilrent kaklat och utrustat med wc, dusch, kommod och spegelskåp med belysning samt en kombimaskin för extra bekvämlighet.

Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd för extra förvaring. Föreningen erbjuder en trivsam innergård med trädförskönad möblering samt en trevlig takterrass där du kan njuta av utsikten över den rogivande gården. Terrassen är utrustad med utemöbler och grill, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj.

Med en förening som har god ekonomi och är skuldfri kan du känna dig trygg i ditt nya hem på Jungfrugatan 64.

Snart ute till försäljning. Kontakta mäklaren för privatvisning.
Jungfrugatan 64 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Fredrik
Magnusson

Vill du veta mer kontakta mig på 076-276 26 74 eller fredrik.magnusson@esny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Filip
Söderlindh

Vill du veta mer kontakta mig på 070-966 65 26 eller filip.soderlindh@esny.se

Kontakt