Frisebodavägen 33

  • 8 200 000 kr
  • 5 rok
  • 70 kvm + 30 kvm
  • 1 195 Kvm Tomt
  • Visning Lör 29/6 kl 14.00 Föranmälan krävs via mail till mäklare

Ansvarig Mäklare Izabella Fawaz Mobil 070-735 06 00 Email izabella@esny.se

Det unika sommarhuset, byggt 2017 av Sommarnöjen, erbjuder en exklusiv boende-upplevelse i fyra separata byggnader. Varje byggnad är utformad med omsorg och precision för att skapa en harmonisk atmosfär som smälter in i den omgivande naturen. När man går in genom hallen slås man direkt av Panoramat som genast ger en känsla av att vara omgiven av naturen även inomhus. Huset är det första i sitt slag utanför Stockholm som uppförts av Sommarnöjen, vilket garanterar en unik arkitektonisk stil. Husets interiör präglas av kvalitativa materialval och stora solsegel från DesignSegel Stockholm som erbjuder skydd under soliga dagar.
Endast en promenad på morgonrocks-avstånd genom Friseboda Naturreservat finner man en privat, orörd del av den vit-sandiga stranden på Ålakusten nära populära Åhus. Här slingrar sig en cykelled som går genom hela Skåne och Skåne-leden finns lättillgänglig.
För avkoppling på hemmaplan finns en bastu från Harvia med naturskön utsikt där man kan njuta av lugnet.

I närområdet finner man Kivik, känt för sitt rika äppellandskap och musteri, samt historiska platser som Vittskövle slott och Drakamölla gårdshotell. Här finner man även sinnesbilden av Österlen, Brösarps backar, som översållas av gullvivor och backsippor samt populära gästgiverit Brösarps Gästis.
En kort bilfärd på fem minuter från huset tar dig till närmaste matbutik i Degeberga, vilket gör vardagslivet både bekvämt och praktiskt. Området är välanslutet med goda transportmöjligheter och närhet till både affärer och servicepunkter vilket skapar en ideal bas för såväl vardagsliv som semesterdagar.
Frisebodavägen 33 Välkommen på visning! Lör 29/6 kl 14.00 Föranmälan krävs via mail till mäklare Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Izabella
Fawaz

Vill du veta mer kontakta mig på 070-735 06 00 eller izabella@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt