Fleminggatan 40

  • 3 rok
  • 81 kvm
  • 3 988 kr/mån
  • 2 av 6 HISS

Ansvarig Mäklare Sara Helin Mobil 070-875 01 25 Email sara.helin@esny.se

Mäklarassistent Anna Hansen Mobil 073-610 80 89 Email anna.hansen@esny.se

Varmt välkommen till Kungsholmen och denna rymliga trerummare, attraktivt belägen i välskött stor och stabil förening alldeles intill Fridhemsplan. Bostaden erbjuder rymliga sociala ytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två bra sovrum samt en större balkong mot den trevliga innergården.
Bostaden erbjuder en rymlig hall med två stora skjutdörrsgarderober med spegelglas. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.
Stort vardagsrum med två stora fönster som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Delvis öppen planlösning mot köket som är fullt utrustat och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Här finns varmluftsugn, induktionshäll, microvågsugn, diskmaskin samt dubbla kyl/frys. Rymlig yta för matplats med sittplats för flera. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för en större soffgrupp.
Två sovrum tyst belägna mot innergården varav rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, garderob med skjutdörrar. Stor balkong mot trevlig innergård.
Rymligt badrum med badkar, wc och handfat med kommod samt gäst wc i anslutning till hallen. Stor klädkammare som idag används som gästrum. Möjlighet finns att göra om bostaden till en fyra. Se alternativ planlösning.
Genomgående vackra trägolv.
Stor och stabil förening som äger marken. Välskött innergård.
Här bor du på en populär adress med Fridhemsplans puls, Västermalmsgallerians breda utbud av affärer och kommunikationer, flertalet parker och fina promenadstråk runt hörnet. Med en kort promenad över bron når man även S:t Eriksplans och Rörstrandsgatans alla kaféer och restauranger. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare info!
Fleminggatan 40 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Sara
Helin

Vill du veta mer kontakta mig på 070-875 01 25 eller sara.helin@esny.se

Kontakt
Mäklarassistent Anna
Hansen

Vill du veta mer kontakta mig på 073-610 80 89 eller anna.hansen@esny.se

Kontakt
Sälj med oss spelare
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt