Essingetorget 42

  • 8 300 000 kr
  • 4 rok
  • 5 351 kr/mån
  • -0,5 av 4 TR

Ansvarig Mäklare Fredrik Magnusson Mobil 076-276 26 74 Email fredrik.magnusson@esny.se

Biträdande Mäklare Niklas Wendell Mobil 073-055 60 11 Email niklas.wendell@esny.se

Denna unika 4-rummare på Essingetorget 42 är inte som någon annan du har sett. Med en genomgående tema som smälter samman stadens puls med lugnet i en trädgård, erbjuder den en oas av lugn och stil.

Ombyggt från ett bageri är den här 108 kvm stora lägenheten generöst tilltagen, och varje rum är noggrant designat för att maximera både ljus och rymd. Här möts det industriella golvet elegant av träköket, med valnöt och smakfulla materialval som ger en känsla av hemtrevnad och modern elegans.

Arkitekturen är inte bara praktisk, den är också konstnärlig. Med ett flöde som känns naturligt och luftigt, är lägenheten lika idealisk för underhållning som för avkoppling. Golvvärme i varje rum och mekanisk ventilation i golvet garanterar en behaglig atmosfär året runt, utan känslan av en traditionell källare.

Men det är inte bara interiören som imponerar. Utanför dörren väntar en trädgård som sällan är besökt av grannar, perfekt för husdjur och gröna fingrar. Här kan du odla allt från tomater till örter och njuta av friheten att skapa din egen lilla oas mitt i staden.

Området runt Stora Essingen är en dröm för familjer och naturälskare. Med närhet till skolor, förskolor och lekplatser är det en perfekt plats att växa upp på. Samtidigt erbjuder ön en levande gemenskap och närhet till bryggor och badplatser, där morgon- och kvällsdopp är en del av vardagen under sommarmånaderna.

Stora Essingen är mer än bara en plats att bo på – det är en livsstil. Med fantastiska grannar och en stark gemenskap känns det som att vara en del av något större, där trygghet och välmående är en självklarhet.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en möjlighet att leva det bästa av två världar – stadens puls och naturens lugn. Välkommen till ditt nya paradis mitt i stan.
Essingetorget 42 Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Fredrik
Magnusson

Vill du veta mer kontakta mig på 076-276 26 74 eller fredrik.magnusson@esny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Niklas
Wendell

Vill du veta mer kontakta mig på 073-055 60 11 eller niklas.wendell@esny.se

Kontakt