Adolf Fredriks kyrkogata 3, 5 tr

  • 15 000 000 kr
  • 5 rok
  • 129 kvm
  • 6 534 kr/mån
  • vån 5 av 11 HISS
  • Visning Sön 27/11 Föranmälan krävs. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Ansvarig Mäklare Sara Helin Mobil 070-875 01 25 Email sara.helin@esny.se

The Corner house är ett modernt och vackert designat hus i hörnan Adolf Fredriks kyrkogata/Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs arkitekter och erbjuder ett svårslaget centralt boende som kryddats med vackra inredningsdetaljer - handplockade av Paris Forino - en av New Yorks mest eftertraktade och uppskattade inredningsdesigners.
Bakom den ljusa och härliga fasaden, med smidesbalkonger och mosaikdetaljer finner du denna rymliga och ljusa våning med påkostade materialval och genomtänkta detaljer. Här möts man av ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats. Rymlig inglasad balkong. Fullt utrustat kök med gott om plats för förvaring.Tre (fyra) rymliga sovrum och klädkammare. Ytterligare ett rum med fönster som idag används som walk in closet även lämpligt som t.ex. barnrum. Två badrum, ett med dusch och ett med badkar och tvättmaskin och torktumlare.
Fastigheten har en gemensam terrass och bekvämligheter så som tillgång till garage, barnvagns- och cykelförråd.
Adolf Fredriks kyrkogata 3, 5 tr Välkommen på visning! Sön 27/11 Föranmälan krävs. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Sara
Helin

Vill du veta mer kontakta mig på 070-875 01 25 eller sara.helin@esny.se

Kontakt