Mäklare
Senior Executive Vice President
CQO
Chief Quality Officer

Tin-Tin af Burén

Tin-Tin-af-Burén Mäklare ESNY
Tin-Tin af Burén Mäklare ESNY

”Jag säger inte bara det som säljaren vill höra”

Hon utmanar sig själv både i mäklarjobbet och off-pist, och beger sig halvvägs till Norra Djurgården för stans bästa kanelbullar.

Tin-Tin har under sina 14 år i mäklarbranschen gjort sig känd för sitt brinnande engagemang, höga tempo och gedigna kundregister.

Tin-Tin anslöt som första mäklare när Eklund Stockholm New York grundades 2009. På ESNY blev hon efter en sensationell start med rekordförsäljningar samt bidragande insatser under firmans etableringsår första mäklare att bli befordrad till Senior Executive Vice President.

Vad är din största styrka som mäklare?

– Jag är målmedveten, flexibel och siktar hela tiden på att överträffa mig själv. Jag lägger mycket tid på grundarbete och presentation. Jag är ärlig, tydlig och rak när det gäller att få ihop affären; jag säger inte bara det som säljaren vill höra.

Någon del i försäljningsprocessen du gillar speciellt mycket?

– Fotograferingen. Jag är intresserad av detaljer och det estetiska och älskar vackra hem, så jag ser alltid till att mina objekt presenteras på absolut bästa sätt.

På fritiden älskar jag att läsa inredningstidningar, helst internationella som Architectural Digest, ELLE Decoration och Vogue Living. Och gå omkring i inredningsbutiker – Asplund, Pierre och Peter och Nordiska Galleriet är några av favoriterna.

Om man inte hittar dig i Stockholm, var hittar man dig då?

– I Alperna. Jag älskar att åka skidor, helst i Verbier, och har åkt väldigt mycket sen jag var liten. Jag åker både pist och off-pist, jag gillar att utmana mig själv och är ganska orädd. Naturupplevelsen och farten, det finns ett lugn i det som jag får en kick av.

Vad är det bästa med Stockholm?

– Djurgården och Stockholms skärgård. Jag bor och är uppväxt på Djurgården och har massor av barndomsminnen från skärgården, jag tillbringade min barndoms somrar långt ute i södra skärgården på min mammas familjeställe. Det händer något i mig när jag är där – klippor och skär, havet, doften av fotogen, stillsamma solnedgångar.

Var finns Stockholms bästa bullar?

– På Ett Bageri, ett franskt litet stenugnsbageri högst upp på Jungfrugatan vid Starrängsringen. Förutom de bästa kanelbullarna i stan har de också ett väldigt gott knäckebröd.

Finns det något uttryck du använder ofta?

– ”Helt sjukt!” Det säger jag hela tiden. Men mitt motto är att man ska leva som man lär. Hyckleri är det värsta jag vet. Jag älskar att alla är olika och alla får ha en åsikt, men då ska man också vara konsekvent.

Tin-Tins sålda objekt
Såld
Djursholm, .Valevägen 7 10 rok 390 kvm
Såld
Östermalm, Östermalmsgatan 72, 1 tr 4.5 rok 183 kvm
Såld
Östermalm, Nybrogatan 36, 4 tr 5 rok 178 kvm