Mäklare
Sales Associate

Sara Helin

Sara Helin - Team ESNY
Sara Helin - Team ESNY

”Jag går in i varje affär helhjärtat”

Sara är en disciplinerad multitalang med bakgrund som professionell balettdansös och framgångsrik entreprenör. Som mäklare är hon flexibel, målfokuserad och passionerad.

Vad är dina vänner mest avundsjuka på dig för?
– För att jag är så energisk och positiv. Jag har ett bra perspektiv på livet, jag är alltid glad och ser möjligheter i allt.

Vilka uttryck använder du ofta?
– Inget kommer gratis, och hårt arbete lönar sig. Det säger jag ofta till mina döttrar som är 23 och 18, och den devisen lever jag efter själv. Kanske är det dansarens disciplin som lyser igenom, jag är utbildad på Operans balettskola i Budapest och var professionell dansare under många år.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
– Jag är egentligen kvällsmänniska, jag gillar när alla andra sover och jag får lite egen tid. Men den livsstil jag har och älskar förutsätter tidiga morgnar. Jag går upp och äter frukost vid 6.30, gärna overnight oats med blåbär och en grön juice. Jag förbereder alltid allt för morgondagen kvällen innan, så det enda jag behöver göra är att ta väskan och dra till SATS Stureplan där jag är gruppinstruktör. Jag håller mest styrketräningsklasser, högintensiva klasser och pilates.

Vilken tycker du är Stockholms bäst bevarade kroghemlighet?
– La Madrina, en italiensk restaurang på Birger Jarlsgatan som har en ljuvlig tryffelpasta. Personalen är fantastisk och det är alltid en skön och ledig stämning. Vill man sitta privat finns det dessutom ett chambre separé som går att boka i förväg.

Vad är din största styrka som mäklare?
– Jag är driven, tydlig och har lätt att hantera människor. Jag är engagerad och målinriktad samtidigt som jag har ett lugn och en trygghet. Jag går in i varje affär helhjärtat och är flexibel, målfokuserad och passionerad.

Varifrån hämtar du inspiration till ditt jobb som mäklare?
– Jag blir inspirerad av mina kollegor. Jag känner mig väldigt privilegierad att jag har blivit handplockad till ESNY. Det är ett väldigt spännande varumärke med extremt duktiga mäklare, och för mig som bott i Tokyo och Budapest är den internationella touchen pricken över i:et.

Har du någon hemlig talang?
– Jag är starkare än vad jag ser ut. Jag kan göra 50 armhävningar utan att blinka.

Saras objekt underhand
Vasastan
 • 119 kvm
 • Väldisponerad
 • Sekelskiftesvåning
 • Invid Odenplan
 • 4.5 rok
Vasastan
 • 52 kvm
 • 2 rok
Kungsholmen
 • 62 kvm
 • Två stora terrasser
 • Boende i toppskick
 • Smart och yteffektiv planlösning
 • 3 rok
Underhand Vasastan 119 kvm, Väldisponerad, Sekelskiftesvåning, Invid Odenplan, 4.5 rok Alla Underhandsobjekt
Underhand Vasastan 52 kvm, 2 rok Alla Underhandsobjekt
Underhand Kungsholmen 62 kvm, Två stora terrasser, Boende i toppskick , Smart och yteffektiv planlösning, 3 rok Alla Underhandsobjekt
Saras sålda objekt
Såld
Östermalm, Banérgatan 7 4 rok 144 kvm
Såld
Östermalm, Nybrogatan 57A 5 rok 138 kvm
Såld
Östermalm, Strandvägen 27 3 rok 118 kvm