Mäklare Göteborg
Sales Associate

Ludwig Lundgren

Ludwig Lundgren Team ESNY
Ludwig Ludngren Team ESNY

”Jag tar förtroendet jag får på största allvar”

Vår man i Göteborg är en hejare på smidiga kundrelationer och startar alltid dagen med kaffe, trots att han föredrar O’boy.

Ludwig Lundgren har de senaste sju åren jobbat som framgångsrik mäklare med hundratals avslutade affärer i Göteborgs innerstad och utmed västkusten. Ludwig har en stor mängd återkommande privata kunder och samarbetar med flertalet byggbolag.

Vad är din största styrka som mäklare?

–  Att jag tar det förtroende jag får på största allvar. Jag ger snabba och raka besked och ser till att den intensiva kontakt jag har med mina kunder blir så trevlig och smidig som möjligt.

Vad är det roligaste i ditt jobb som mäklare?

– Kundkontakten. Och känslan när spekulanterna nappar och man kan börja inleda seriösa diskussioner. Den bästa affären är ju när både säljare och köpare är nöjda, och det är en riktig kick att få vara den som drar i trådarna och syr ihop det.

Sen är det såklart roligt att få se Västkustens allra finaste hus, och innerstans vackraste lägenheter.

Vad är det bästa med Göteborg?

– Att det är promenadavstånd överallt. Och att det finns många trevliga ställen att ta en bit mat och något att dricka på. Bar Normal är en favorit, det är ett gäng sköna lirare som driver det. Ett annat ställe jag gärna går till är min kvarterskrog Bov, de har god pizza och bra atmosfär.

Vad är det första du gör när du stiger upp om morgonen?

– Brygger kaffe åt min tjej. Själv dricker jag inte kaffe utan O’boy.

Ludwigs sålda objekt
Såld
Särö, James Keillers väg 15 8 rok 240 kvm
Såld
Sandvik / Torslanda, Sandviksvägen 50
Såld
Långedrag, Valltrappsgatan 3 9 rok 262 kvm