Mäklare
Sales Associate

Linnéa Lindblad

Linnéa Lindblad Mäklare ESNY

”Jag blir ett bra team med mina säljare”

Linnéa är mäklaren som på kort tid vunnit flera utmärkelser för sina prestationer i Stockholms innerstad, bl.a mest rekommenderad i Stockholm, högst publicerat värde i Stockholm och flest publicerade annonser i Stockholm. 2018 var hon rankad som nummer åtta i Sverige sett till omsättning.

På ESNY jobbar hon energiskt och kvalitativt, och ses ofta lämna kontoret med en hög prospekt under armen. Hon jobbar ständigt med att överträffa förväntningar, såväl sina egna som sina kunders.

Hon älskar Gunde Svan, handlar mest närproducerat på Humlegårdsgatan och ordnar stans trevligaste visningar.

Varför ska jag som kund anlita dig?
– Det finns ingen som har så trevliga visningar som jag. Det blir alltid skitbra stämning. Man måste kunna bjuda på sig själv, och nästa sekund kunna bläddra fram till exakt rätt siffra i föreningens årsredovisning. Den konsten kan jag. Vill man ha en engagerad, smidig och ofta rolig process ska man välja mig; jag brukar bli ett bra team med mina säljare.

Vad gör du helst en varm sommardag i Stockholm?
– Springer Stockholm Marathon. Jag har sprungit tre gånger i rad nu och mina tider blir sämre i samma takt som mäklarresultaten blir bättre. Springer jag inte marathon (vilket jag som tur är inte gör varje dag), sitter jag med mina vänner på någon härlig uteservering och dricker vin.

Var i Stockholm köper du helst kläder?
– Min favoritaffär är By Malina, som bekvämt nog ligger 100 meter från kontoret på Humlegårdsgatan. En annan favorit är Marville Road som har showroom på Surbrunnsgatan 6. Båda märkena känns dressade utan att vara tråkigt business, det passar mig perfekt.

Och kaffe?
– Fabrique, som även det ligger på Humlegårdsgatan (mittemot kontoret). Där finns stans bästa overnight oats och deras stora bryggkaffe startar jag dagen med varje morgon.

Dold talang?
– Jag vinner alltid prickskytte när jag kör femkamp på Grönan. Vilket är tur, för jag är en hopplöst dålig förlorare.

Vilken nu levande person beundrar du mest?
– Gunde Svan. Han körde klart ett lopp och med skadad armbåge stakade han sig i mål med en arm. Efter loppet åkte han direkt till sjukhuset för att röntgas och då såg de att han hade en spricka i armbågen. Det är pannben.

Linnéas objekt underhand
Vasastan
  • 112 kvm
  • Parisisk dröm invid Gustaf Vasa kyrka
  • Tre kakelugnar
  • 4 rok
Underhand Vasastan 112 kvm, Parisisk dröm invid Gustaf Vasa kyrka, Tre kakelugnar, 4 rok Alla Underhandsobjekt
Linnéas sålda objekt
Såld
Kvarnholmen, Kvarnholmsvägen 96 - Bageriet PH 9 rok 263 kvm
Såld
Östermalm, Nybrogatan 19 5 rok 125 kvm
Såld
Gärdet, Sandhamnsgatan 81 5 rok 132 kvm