Mäklare
Sales Associate

Fredrika Agardh

Fredrika Agardh - Team ESNY
Fredrika Agardh - Team ESNY

”Jag förlitar mig inte på att hemnet ska göra jobbet”


Hon har ett svindlande ansiktsminne, inspireras av sina kunder och tycker kaffet smakar godast tidigt på morgonen.

Vilken egenskap uppskattar du mest hos andra människor?
– Glada människor med humor är alltid härligt. Jag gillar också att umgås med människor som är smartare än vad jag själv är, då vet jag att jag alltid lär mig något nytt.

Vad är det lyxigaste som du unnar du dig själv då och då?
– Jag går på ansiktsbehandling varannan månad. Det är både skönt och gör lite ont men jag känner mig alltid extra tjusig efteråt. Sara på Altea resultatinriktad hudvård är fantastisk.

Om man inte hittar dig i Stockholm, var hittar men dig då?
– I Palma på Mallorca där vi länge har haft ställe och dit min mamma nu flyttat på heltid. Eftersom jag har lyxen att kunna välja när jag ska åka dit föredrar jag off season. Det är mindre folk, lättare att spontant sätta sig på ett kafé och jag uppskattar solen som Mallorca bjuder på mer under vinterhalvåret.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
– Morgonmänniska helt klart. Jag älskar att gå genom stan när det fortfarande är lugnt och tyst, innan alla vaknat. Jag får mycket mer gjort på morgonen än på kvällen och kaffet smakar godare.

Vart går du helst för ett glas vin?
– Sturehof är en stående favorit. Det är familjärt samtidigt som det är stimmigt. En väldigt bra kombo.

Vad är dina vänner mest avundsjuka på dig för?
– Jag har ett väldigt bra minne. Det har varit många situationer där jag får viska i mina vänners öra var och när vi har träffat någon som hälsar med en kram istället för med handen.

Har du användning av ditt goda minne i ditt jobb?
– Absolut. Jag jobbar mycket med att matcha tidigare visningskunder med nya lägenheter jag får in. När jag kan matcha en lägenhet med en kund jag träffat på visning månader tidigare känner jag att jag har gjort ett bra jobb.

Varför ska jag som kund anlita just dig?
– För att jag gillar att bygga relationer med människor. Inte bara säljare utan även potentiella köpare. Det gör att jag har många besökare på mina visningar och höga slutpriser. Jag jobbar aktivt i varje affär och säljer en hel del underhand, jag förlitar mig inte på att Hemnet och andra marknadsföringskanaler ska göra jobbet åt mig.

Varifrån hämtar du inspiration till ditt jobb som mäklare?
– Ofta är kunderna en stor inspirationskälla. Jag är genuint intresserad av människor och deras historier och man får träffa så många intressanta individer i vårt jobb. Trevliga kunder förhöjer verkligen jobbet.

Fredrikas sålda objekt
Såld
Södermalm, Björngårdsgatan 14B 4 rok 101 kvm
Såld
Östermalm, Eriksbergsgatan 34, 4/4 tr 4 rok 122 kvm
Såld
Vasastan, Odengatan 36 4 rok 111 kvm