Mäklare
Senior Vice President

Denise Edlind

Denise Edlind Team ESNY

”Det är fortfarande lika roligt efter 27 år i branschen”

Hennes bränsle är Sibyllans klassiska teblandning Sir William, hon älskar förhandlingar och tvekar inte en sekund inför att borra upp en hylla.

I 27 år har Denise framgångsrikt byggt sig ett namn när det gäller försäljning av välbelägna bostadsrätter och villor i Stockholms innerstad och i skärgården. Med sin gedigna erfarenhet och stora kontaktnät har hon fått många nöjda och återkommande kunder.

Denise var en av karaktärerna i Kanal 5´s populära Tv-serie ”Toppmäklarna” som blev mycket omtyckt.

Hon älskar att sälja och ser möjligheter i varje uppdrag. Hittills har Denise sålt fastigheter för mer än 5 miljarder.

Vad är din största styrka som mäklare?

– Jag är envis och målfokuserad. Jag gillar att prata och förhandla med människor. Min stora drivkraft är att leverera för kunderna. Jag tycker fortfarande det är lika roligt, efter 27 år i branschen, när jag går i mål och mina kunder är glada och tillfredsställda.

Vad är det första du gör när du stiger upp på morgonen?

– Jag dricker ett glas citronvatten och en liter te. Alltid Sir William, Sibyllans egen klassiska teblandning som funnits i decennier och som består av sju olika kinesiska tesorter.

Vad kan du inte klara dig utan?

– Min cykel. Det finns inget bättre transportmedel i storstan. Det är snabbt, smidigt och miljövänligt, och dessutom får jag motion.

Har du någon hemlig talang?

– Jag är händig och tycker det är roligt att spika och måla. Jag är en kvinna som reder mig själv och har en ordentlig verktygslåda hemma. Gardinstänger och hyllor borrar jag upp på ett kick.

Vem är din stilikon?

– Coco Chanel. En kvinna som gick sin egen väg och lade grunden till den moderna affärskvinnans look. Hon känns evigt modern med sina bekväma långbyxor, Chanel-jackan, den lilla svarta och sina pärlor; jag älskar pärlor. Hon kom från fattiga förhållanden och blev genom hårt arbete en av modevärldens mest inflytelserika personer – och jobbade sen fram till sin död vid 87 års ålder. Det är ett beundransvärt yrkesliv.

 

Denises sålda objekt
Såld
Djursholm, Bråvallavägen 21 12 rok 392 kvm
Såld
Östermalm, Sibyllegatan 67 4 rok 162 kvm
Såld
Vasastan, Surbrunnsgatan 55 6 rok 175 kvm