Mäklare
Sales Associate

Christian Enström

Christian Enström Team ESNY
Christian Enström Team ESNY

”Jag spelar aggressivt för att vinna”

Vid första anblick är han den omtänksamma mäklaren som följer med intressenterna runt på visningen, men under ytan lurar en extrem vinnarinstinkt.

Hur är du som mäklare?

– Uthållig, noggrann och ödmjuk. Jag är bra på visningar och vass på att stänga. På visningar tar jag väl hand om alla, följer med runt och ser till att vara bra påläst. Jag får många kunder på rekommendation och ger inte upp förrän bostaden är såld.

Vem inspirerar dig?

– Petter Stordalen. Hela hans livsresa är intressant, och jag älskar hans entusiasm och tänk, att den som har mest energi vinner. Han visar att man ibland måste vrida och vända och gå utanför boxen för att lösa saker, men att man aldrig behöver ge upp.

Var i Stockholm köper du helst kläder?

–  Blugiallo på Artillerigatan. De har skräddarsydda kostymer i världsklass, och även måttbeställda skjortor och byxor. Dessutom ger de fantastisk service och finns alltid tillgängliga.

Om man inte hittar dig i Stockholm, var hittar men dig då?

– Med familjen i Tylösand eller på min absoluta favoritbana Bro Hof, den har överlägset bäst layout och finish i hela Sverige. Jag har spelat hela mitt liv och jag spelar aggressivt för att vinna.

Det första du gör på morgonen när du gått upp?

– Jag börjar alltid dagen med aktivera kroppen, antingen genom gym, löpning eller promenad. Det är verkligen den bästa och viktigaste tiden på mitt dygn, då planerar jag min dag!

Pratar du med dig själv?

– Varje morgon. Jag säger min att-göra-lista högt för mig själv, så tydligt som möjligt, så att det inte råder några som helst tveksamheter om vad som behöver göras och i vilken ordning.

Uttryck som du använder ofta?

–  Nu kör vi. Jag älskar att entusiasmera och tagga.

Christians sålda objekt
Såld
Djursholm, Ymervägen 34 3 rok 100 kvm
Såld
Saltsjöqvarn, Saltsjöqvarns Kaj 3 4 rok 115 kvm
Såld
Österskär, Generalsvägen 9 9 rok 240 kvm