Mäklare
Sales Associate

Anna Hildingsson

Anna Hildingsson Team ESNY
Anna Hildingsson Team ESNY

”Jag drivs av att få människor att hitta hem”

Hon älskar att vårda såväl kundrelationer som gamla hus, och är en jäkel på byggnadsvård.

Anna är utbildad jurist och statsvetare vid Uppsala universitet och har en bakgrund inom bank och läkemedelsindustrin.

Vad är din största styrka som mäklare?
– Jag är en personlig mäklare och jag jobbar nära mina kunder. Jag är bra på att skapa en relation med både säljare och köpare vilket ofta leder till rekommendationer och därmed nya affärer. Det är en konst att hitta rätt balans i att vara personlig och professionell och det är jag bra på.

Vilken del i försäljningsprocessen tycker du är den roligaste?
– Helt klart visningen. Det är showen där aktuellt objekt ska presenteras på absolut bästa sätt. Visningen är även en fantastisk chans att träffa nya kunder. Jag älskar när en spekulant återkopplar till mig och vill att jag ska hjälpa dem med deras försäljning. Då har jag lyckats!

Vad gör du det första du gör när du vaknar?
– Jag tar en snabb kaffe, ett glas vatten, och sen går jag på långpromenad. Jag bor i Gamla stan och smiter gärna iväg innan familjen vaknat tidigt på morgonen. Det är ljuvligt att ha förmånen att bo mitt i vackra Stockholm och det är verkligen en njutning att promenera tidigt på morgonen och se staden vakna.

Om man inte hittar dig i Stockholm, var hittar man dig då?
– På vårt 1700-tals torp på en ö utanför stan. Där kopplar jag av genom att laga mat, renovera loppisfynd, påta i trädgården och fixa med huset enligt byggnadsvårdens alla regler. Mycket tid går åt till att läsa på, men jag har ett omättligt intresse för gamla hus.

Vad är din drivkraft som mäklare?
– Att få människor att hitta hem. Jag är genuint nyfiken på människor och älskar att vara en liten del i en så viktig affär i livet. Det är ett stort förtroende vi får som mäklare, och det är jag stolt över att vårda.

Annas sålda objekt
Såld
Gamla stan, Tyska Brinken 34 4.5 rok 190 kvm
Såld
Södermalm, S:t Paulsgatan 35 B 5 rok 168 kvm
Såld
Södermalm, Björngårdsgatan 14B 4 rok 101 kvm