Mäklarassistent

Anna Hansen

Anna Hansen Mäklarassistent ESNY
Anna Hansen Mäklarassistent ESNY

”DET ÄR 300 % HELA TIDEN”

Mäklarassistent Anna Hansen jobbar som en skugga bakom Niklas Berntzon och sköter allt från intagsuppgifter och kontrakt till annonser och tillträde.

Vad är det viktigaste hos en mäklarassistent?

– Du måste vara noggrann och kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Du måste kunna klara av stress och vara bra på att hantera kunder; känna av vilka behov de har och anpassa dig efter det.

Vad är det som gör ESNY till en kul arbetsplats?

– Det är alltid någonting på gång. Att jobba med Niklas betyder att det är 300 %, hela tiden, och att ingen dag är den andra lik. Han är en person som lockar till sig mycket intressanta människor, och mäklarbranschen är i sig en spännande bransch där det händer mycket.

Vad gör egentligen en mäklarassistent?

– Vi gör allt administrativt, det som kräver ett noggrant sinne. Så att mäklarna kan fokusera på det de kan bäst – att sälja.

Jag gör allt från förberedelser inför det allra första mötet hela vägen tills kunderna flyttar in. Jag har väldigt tät kontakt med säljarna för att förbereda försäljningen, med fotografering, styling och information. Längre fram i processen så förbereder jag annonser, kontrakt, bankärenden och tillträden.

Vilken del av ditt jobb tycker du är roligast?

– Det finns så mycket som är kul. Men om jag måste välja är det nog kontakten med våra kunder.

Vilket kafé har Stockholms bästa kaffe?

Fabrique tvärs över gatan från kontoret. Jag har en stående specialbeställning där, en blandning av flat white och cappuccino.

Vad är du riktigt bra på, utanför jobbet?

– Att bygga. Jag och min man byggde vårt hus själva, och nu står utekök och stentrappor på agendan.

Annas sålda objekt
Såld
Vasastan, Norra Stationsgatan 75 7 rok 281 kvm
Såld
Vasastan, Sankt Eriksplan 4 6 rok 240 kvm
Såld
Östermalm, Sibyllegatan 16 6 rok 204 kvm