Marknadsansvarig
Head of Marketing

Anna Franzén

Anna Franzén PR och Kundansvarig ESNY
Anna Franzén PR och Kundansvarig ESNY

“Jag älskar kulturen på det här kontoret”

Hon är söderbönan som rattat event och varumärkesstrategier från företagets tidigaste dagar, och delar sin tid mellan Palma och Stockholm.

Vad gör du som PR- och kundansvarig?

– Jag projektleder event och sköter kundservicen. Ser till att produkten funkar för både kunder och mäklare, att vi tar hand om våra mäklare och om varumärket. Jag har väldigt mycket personlig kontakt med kunder och partners, vilket är jättekul.

Du har varit med sen företagets första början. Varför sökte du dig till ESNY?

– Jag stötte på Fredrik i några sammanhang när jag jobbade som mäklare i New York, och gillade verkligen hans energi och hans inspirerande sätt. När jag flyttade hem sökte jag jobb här – jag gillade tänket med länken mellan USA och Sverige och höll med om att det saknades en energi i mäklarbranschen här. Jag älskar kulturen som vi har på det här kontoret och det känns extra kul nu med nytt blod och nytt ägarskap.

Om man inte hittar dig i Stockholm, var hittar man dig då?

– Palma, Mallorca där jag bor med min familj sen några år tillbaka. Stockholm är mitt hem, men jag har bott utomlands största delen av mitt vuxna liv så det kliar alltid lite. Min man är likadan så när han fick ett jobberbjudande i Palma tvekade vi inte en sekund. Jag jobbar på distans och kommer upp vid behov.

Vilken stadsdel i Stockholm är din favorit?

– Jag är född och uppvuxen på Söder och det är där vi bor när vi är i Sverige, Nytorget 6 är mitt andra vardagsrum. För mig är Söder den enda stadsdelen som känns som en äkta storstad. Jag gillar att det inte är så polerat, att alla sorter lever tillsammans där.